مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
شنبلیله گیاهی است یکساله ازتیره بقولات که درطب سنتی مصارف زیادی برای این گیاه ذکر شده است ازاین گیاه برای تسهیل زایمان ککم به هضم غذا و افزایش سوخت و سازوتقویت عمومی دربدن استفاده شده است این گیاه به سبب تولید الکالوئیدهای دارویی ترکیبات استروییدی ساپوژنین ها و قدرت درمان بخشی بالا درزمره مهمترین گیاهان دارویی جهان قراردارد تریگلونلین اسید نیکوتینیک ازجمله مهمترین متابولیت های گیاه شنبلیله به شمار میروند که دردرمان دیابت و کاهش کلسترول خون بسیار موثر می باشند دیاسژنین ترکیب مهم دیگر بذراین گیاه است که درتولید استروییدهای دارویی ازجمله قرصهای ضدبارداری استفاده میشود مطالعات زیادی برروی اثرات درمانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی این گیاه صورت گرفته است پروتئین موجود درشنبلیله یکی ازباارزشترین پروتئین ها محسوب میشود دراین مقاله مهمترین خصوصیات دارویی غذایی و علوفه ای گیاه شنبلیه را بررسی می نماییم
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0